SPORT TECH 2010

18.06.2010 16:00

Vážení obchodní přátelé,

 

srdečně Vás zveme k prezentaci na 2. ročníku veletrhu sportovních staveb, jejich technologií a vybavení SPORT TECH 2010, jenž se bude konat ve dnech 21. - 25. září 2010 v Pražském veletržním areálu Letňany společně s 21. mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH, kterého se pravidelně účastní kolem 1000 vystavovatelů a více než 80 000 návštěvníků.

 

Spojení výše uvedených veletrhů  zajišťuje vysokou návštěvnost  nejen odborné  veřejnosti,  ale i zástupců krajů, měst a obcí.

 

Na veletrhu SPORT TECH budou mít možnost prezentovat se zejména firmy z oblasti vybavení a zařízení sportovišť; informační a turniketové systémy; sportovní povrchy; péče o trávníky, výroba a realizace veřejných dětských hřišť a svítidla pro sportoviště. Možnost prezentace na veletrhu nabízíme i firmám podílejícím se na projektování a realizaci stadionů, sportovních hal, multifunkčních arén, ale i menších veřejných sportovišť zřizovaných městy a obcemi pro relaxaci občanů.

 

V rámci doprovodného programu mezinárodního veletrhu SPORT TECH 2010 se ve spolupráci s ČSTV a dalšími partnery uskuteční již 4.ročník odborné konference Sportoviště v ČR.

 

Ochotně Vám rádi připravíme tu nejvýhodnější cenovou kalkulaci a zároveň za včasně zaslanou přihlášku připravíme nejvýhodnější podmínky pro výstavní plochu dle Vašich požadavků.

 

Věříme , že Vás naše pozvánka k aktivní účasti zaujala a těšíme se na spolupráci. 

 

 

                                                                                          Klára Filařová

                             Manažerka veletrhu

 

Vážené kolegyně a kolegové,
 
 
svaz SOTKVO Vám nabízí prezentaci Vaší společnosti na vyýstavě  SPORT TECH 2010
za zvýhodněnou cenu 2.000,- Kč /m2 plochy. V případě Vašeho zájmu mne prosím kontaktujte.
 
za výkonný výbor